avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Litigiu ce vecinul pt acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Litigiu ce vecinul pt acoperis

Buna ziua!
La multi ani!
Va rog sa ma ajutati !
In anul 2000,in scara de bloc in care locuiesc vecinul de la etajul 4 si a construit cu fonduri proprii acoperis(fara proiect si fara o firma autorizata).
Acum imi cere sa i platesc partea mea o suma in val de 1500 ron si imi fllutura in fata o chitanta cu materiale cumparate.Si daca nu ii platesc suma ma da in judecata.
Spune ti mi va rog ce sa fac .trebuie sa i dau atatia bani?.ma poate da in judecata?
Eu n am zis ca nu i dat partea mea ,dar suma pe care o cere mi se pare exagerata,pt ca acoperisul s a facut cum s a facut.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina marian , utilizator 21:31, 22 Ianuarie 2011
v-a construit dvs. si-a construit sau a construit peste tot acoperisul ????
Si a construit doar partea lui de acoperis,practic si a acoperit suprafata lui de apartament.este un bloc de 4 etaje,eu locuind la etajul 3.
Tot blocul e acoperit ,dar fiecare locatar si afacut singur constructia de acoperis!
Multumesc!Astept raspunsul dvs!
De ce va cere bani dupa 10 ani si nu vi i-a cerut atunci?:stunned:
Acoperisul se repara de catre asociatia de proprietari, fiind proprietate comuna.
El se poate adresa asociatiei sa-l despagubeasca, nu dv. personal.

Va multumesc din tot sufletul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, de curand mi-am luat un apartament la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje, cu acoperis facut de fostii proprietari. In primul an n-am avut nicio ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire a acoperisului cami30 cami30 Locuim in acest bloc de 6 ani iar cand ne-am mutat blocul avea deja construit un fel de pod din lemn cu acoperis de tabla, acoperis la care nu am acces si nici ... (vezi toată discuția)
Constructia acoperisului oscar884 oscar884 Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si avem o mica problema cu vecinii care locuiesc la etajul 4. In momentul de fata blocul are un acoperis ... (vezi toată discuția)