avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produse fara preturi sau cu preturi gresite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produse fara preturi sau cu preturi gresite

Buna seara,
In toate supermarketurile de renume din Romania se practica aceasi metoda de a pune preturi gresite la diferite produse . Daca iti dai seama la la casa este bine , poti repara greseala , dar daca nu esti atent ramâi inselat. ce se poate face mpotriva unor astfel de tehnici abuzive.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:47, 21 Ianuarie 2011
O sesizare a ANPC -protecția consumatorului.
Da, o solutie buna, dar valabila pentru micul magazin de cartier. Cei mari par imuni la orice sesizare
Fii atent ca de multe ori sunt produse care s-au schimbat de positia din cauza miscarile clientiilor.
Muchas Gracias
De nada. :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea de protectie a consumatorului cand sunt diferente de pret intre raft si casa de marcat balerina balerina Sunt N. Angelescu si as dori sa-mi comunicati un lucru, si anume: atunci cind cumparam ceva de la un supermarket un produs si constatam la casa , ca pretul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, au venit doi inspectori opc la un magazin in control ... Marv Marv Buna ziua, Au venit doi inspectori opc la un magazin in control ... numai in gaura ... nu au cautat sa gaseasca ceva nereguli ... In ziua respectiva ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune - pliculete de cafea fara continut victor1906 victor1906 Buna ziua. Am cumparat din alimentara cafea nes granulat la pliculete , in cantitate de un pachet in care au fost 44 de bucati.In momentul cand am dorit sa-mi ... (vezi toată discuția)