avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatia de crestere a copilului din nou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatia de crestere a copilului din nou

Am fost la inspectia de munca, sau cum s-o mai chema, vineri si am solicitat noua decizie pentru indemnizatia de crestere a copilului. Sotia mea primeste aceasta indemnizatie din septembrie 2011. Mi s-a raspuns ca nu e necesara o alta decizie si ca defapt ei nu au cum sa-mi de un astfel de act. E normal asa ceva? pe cea veche pe care tot de acolo am ridicat-o, nu mi s-a trimis prin posta, scrie ca indemniz se calculeaza la 85% din veniturile pe ultimele 12 luni din care se mai scad 15% conform ordonantei infame...deci pe legea veche. Acum se pare ca se vor da 75% pe legea nou. Eu cred ca ar fi normal sa avem si un "fluturas" ceva sa stim si noi exact cum stam, gresesc?

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
S-a majorat indemnizatia de crestere a copilului?! vevy vevy Sunt o mamica care a nascut anul trecut (2010) in 30 iunie -inante de \"taieri\"-. Am beneficiat temporar de 70% din media veniturilor din ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreţinere minor Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi cum se calculează venitul celui obligat la plata pensiei alimentare, dacă el prezintă fluturaşi de salariu , pe ... (vezi toată discuția)