Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 rusualexandra	                   

O persoana care a iesit la pensie pe caz de boala sau a iesit la pensie anticipat se poate angaja la o societate privata. Eu stiu ca nu dar nu am gasit in ... (vezi toată discuția)
	                    rusualexandra	                   

O persoana care a iesit la pensie pe caz de boala sau a iesit la pensie anticipat se poate angaja la o societate privata. Eu stiu ca nu dar nu am gasit in ... (vezi toată discuția)

cafea1	                   

Buna. pot fi pensionar si in acelasi timp angajat cu carte de munca  8 ore? sau doar 4 ore. multumesc. (vezi toată discuția)
	                    cafea1	                   

Buna. pot fi pensionar si in acelasi timp angajat cu carte de munca  8 ore? sau doar 4 ore. multumesc. (vezi toată discuția)

sorina_h2004	                   

BUNA ZIUA,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana cu pensie de boala grd II fara drept de munca poate obtine drept de munca program redus(1-2 h) fara sa-i ... (vezi toată discuția)
	                    sorina_h2004	                   

BUNA ZIUA,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana cu pensie de boala grd II fara drept de munca poate obtine drept de munca program redus(1-2 h) fara sa-i ... (vezi toată discuția)