avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... actiune instanta recalculare pensie militara !
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

actiune instanta recalculare pensie militara !

Doresc sa intentez o actiune in instanta cu petit contestarea recalcularii pensiei militare! Ce etape ar trebui sa parcurg ? Procedura prealabila este obligatorie? Daca da in ce consta! Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cypyk , utilizator 08:47, 25 Ianuarie 2011
Decizia de modificare a pensiei este contestata la instanta competenta -Tribunal- in termen de 45 de zile de la data COMunicarii deciziei.
***Fara plangere prealabila.
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
Mihaiela Dragomir , Avocat
in ce consta plangerea prealabila in cazul acesta ?
daca s-a facut contestarea decizie la Comisia de Contestatie mai e nevoie si de o plangere prealabila pentru a merge cu actiunea la tribunal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! După contestarea deciziei de pensionare la Casa de Pensii, am inteles ca termenul de răspuns este 45 zile, în care trebuie emisa o hotărâre. ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de recalculare a pensiei militare suciurica suciurica intentinez sa deschid proces impotriva guvernului ( sau impotriva cui???) pentru a se anula in instanta noua decizie de pensie militara , primita in aceasta ... (vezi toată discuția)