avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua!
Cum se poate face o evacuare fara a apella la instanta judecatoreasca,mai exista si o alta cale?
In luna decembrie mama a decedat,ea locuind cu bunica .Din ziua inmormantarii bunica ne-a interzis accesul in casa mamei(adica mie si fratelui meu) si a refuzat sa ne dea actele necesare pentru facerea succesiunii.Succesiunea s-a facut si din aceasta a reiesit ca eu si fratele suntem mostenitorii de drept al apartamentului,numai ca bunica nu vrea sa paraseasca locuinta.Ce avem de facut?
Cel mai recent răspuns: andreutzz98 , utilizator 15:35, 26 Ianuarie 2011
macar are unde sa stea ? are domiciliul in acte in aceasta casa?
Mama a detinut mai multe bunuri,pe langa buniri imobiliare pe care le-a vandut,a avut si mai multe conturi.Conturile au fost reziliate din 2009,mama a trecut banii pe numele bunicii.Noi am fost crescuti de bunicii din partea tatalui,iar cand bunica a decedat am fost dati in gria mamei.Bunica din partea mamei ne-a dat afara din casa de nenumarate ori ,ajungand sa stam pe unde am apucat. Acum ne interzice accesul in locuinta ,spunand ca dupa ce moare ea o sa putem avea dreptul.Ce cale sa urmam,mentionand ca noi nu avem locuinte sau alte bunuri in afara de apartamentul mamei care ne-a ramas,pe numele nostru.
daca nu va lasa sa intrati in casa, mergeti la politie intai.
daca batrana nu are casa si nici alti copii in viata, n-o puteti evacua, trebuie sa aveti grija de ea, dupa codul familiei.
mergeti si la un avocat, poate s-ar putea face ceva si in privinta banilor aflati in contul ei
Batrana are domiciliul acolo,alti copii nu are,mama fiind unica ei fiica.Bunica nu ne-a suportat,de aceea am fost crescuti de bunicii din partea tatalui,ii stricam viitorul mamei(asta a fost mereu).Batrana are toti banii din vanzarile imobiliare si pensia depusi la cec.Ce obligatii am avea noi,care stam cu chirie pe unde apucam s-o intretinem si mai ales ca nu vrea decat la telefon sa vorbim si ne-a spus clar ca tot este al ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare L-au L-au Bună ziua. Aș dorii și eu niște sfaturi vă rog.Locuiesc cu soția și fiica mea in vârstă de 10 ani,in casa mamei mele.De o perioadă, relațiile mele ... (vezi toată discuția)
Moștenire Gabi10000 Gabi10000 Tatăl mamei mele a decedat acum cateva zile. Mama mea mai avea un presupus frate, care a fost crescut de către bunicii mei, dar fără să fie copilul lor cu ... (vezi toată discuția)
Tata agresiv, probleme cu alcoolul Florina09 Florina09 Sunt fata, am 17 ani si locuiesc impreuna cu tata, mama si bunica din partea mamei. Povestea a inceput acum cativa ani, cand tata s-a apucat de baut,a fost dat ... (vezi toată discuția)