avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Copiii in vizita se trec la intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Copiii in vizita se trec la intretinere?

Sunt divortat si copiii mei locuiesc impreuna cu mama lor.ma viziteaza aproape zilnic,stau cateva ore ,apoi se intorc la locuinta unde stau.Administratorul de la asociatie mereu imi tot spune ca vecinii au comentarii de facut la adresa mea.
Doar fiindca ma viziteaza,trebuie trecuti la intretinere? cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:40, 27 Ianuarie 2011
Pai daca e doar o barfa, ignorati, dar preventiv vorbiti cu presedintele asociatiei si spuneti-i despre situatia dv. in ideea de a nu va pune in plus la cheltuieli copiii care vin in vizita la dv. si care de fapt locuiesc cu mama lor.
~ Conținut șters la cerere ~
@coltea-paul

Inainte de a discuta cu presedintele, asa cum a sugerat dna. Elga, vorbiti cu copii dvs. si sa aduca o adeverinta de la asociatia unde locuiesc din care sa rezulte ca ei locuiesc la acea adresa si sunt luati in calculul cotelor de intretinere de acolo.
Cred ca e o gluma cu adeverinta. Mama poate-si creste copii la o casa, intr-o vila sau intr-un sat unde nu exista asociatie de proprietari care sa elibereze adeverinte.
Oricine e liber sa locuiasca la hotel sau intr-un bloc unde nu este asociatie de proprietari. si chiar daca ar fi asociatie tot nu este normal sa tinem evidenta oamenilor pe unde si cum traiesc.
conducerea asociatiei trebuie sa aplice legea iar referitor la numarul de persoane trecute la intretinere este relativ simplu: fiecare proprietar declara cate persoane locueste lunar in apartament; vecinii pot face sesizari in scris catre conducerea asociatiei ca la apartamentul X locuiesc mai multe persoane; este invitat proprietarul la asociatie, da explicatii si comitetul decide conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane la intretinere Luana82 Luana82 Buna seara! Locuiesc intr-o garsoniera in Bucuresti si ma mai viziteaza mama pentru a ma ajuta la treburile casnice. Luna aceasta m-am trezit la ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane mihai_80 mihai_80 Buna ziua! Am observat in urma cu o saptamana ca sunt trecut cu doua persoane la cheltuielile de intretinere la asociatie desi locuiesc singur. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Adaugarea fortata a unei persoane la intretinere de catre presedintele asociatiei. lazyBones lazyBones Buna ziua. Recent mi s-a transmis de catre presedinte ca imi va adauga o persoana la intretinere, si imi va recalcula intretinerea din ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)