avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie imobil

Buna seara,
Sunt executata silit de catre banca si imobilul va fi scos la licitatie. Pot participa la licitatie (nu pentru a cumpara - pentru a vedea cum decurge licitatia) ?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Tordoi DAD Consult S.R.L. , Consilier juridic 17:10, 28 Ianuarie 2011
Sigur , sunteti citata si chiat obligata intr-un fel sa participati. trebuie sa vedeti daca se desfasoara legal , ce sume se ofera, ar fi bine sa mergeti cu un avocat .Poate sunt ilegalitati in actul de desfasurare si avocatul va face o contestatie la executarea silita poate anulati titlul executoriu. Incercati .
Nu imi permit un avocat, situatia financiara e precara. Cum imi pot da seama daca licitatia e legala sau nu? Ce aspecte trebuie sa urmaresc?
Cu stima
Institutia executarii silite este complexa, fara asistenta de specialitate va este greu, chiar imposibil, sa deslusiti ce se intampla.
Subscriu recomandarii dnei Cazacu, aveti nevoie de o persoana licentiata in drept si cu experienta practica in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura avocat monatedys monatedys in situatia unui proces pe fond in urma caruia s-au anulat actele de executare silita pentru o creanta cistigata dupa 10 ani de procese printr-o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita ContSters429609 ContSters429609 de ce e nevoie de avocat intr-o executare silita ?Ce atributiuni are si ce acte intocmeste pt a justifica onorariul avand in vedere ca debitorul nu contesta ... (vezi toată discuția)
3 licitari Dahrma Dahrma S-au scos la licitatie de catre finante 2 masini ale unei firme executate silit,insa nu s-au vandut nici dupa a3a licitatie,au trecut aproape 3 ani de ... (vezi toată discuția)