avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Completarea procesului verbal de terminare a lucrarilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Completarea procesului verbal de terminare a lucrarilor

Am reamenajat o cladire P+3+M in regie proprie , cladirea este proprietatea mea pe persoana fizica , am completat PV la terminarea lucrarilor formular primit de la primarie , pe care am semnat eu (proprietar si beneficiar) arhitectul si reprezentantul primariei . Vecinul contesta legalitatea acestui act invocand fals si uz de fals . Are sau nu dreptate ?

Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:43, 31 Ianuarie 2011
Cum sa fie fals daca semnaturile sunt ale persoanelor mentionate in act? :))
Daca ati semnat impreuna cu arhitectul si reprezentantul primariei va puteti inchide Autorizatia de Construire. Daca vecinul contesta acest lucru, momentan nu va poate face nimic. De fapt care ar fi problema?
Vecinul este o SC si nu ii convine ca eu am facut locuinte , avocatul lui a trimis catre instanta anularea autorizatiei de constructie si apoi neavand sorti de izbanda a trimis pentru cercetatre la parchet sub fals si uz de fals procesul verbal de receptie. Desi toti cei participanti la semnarea acestuia recunoscd semnatura avocatul sustine cele de mai sus. dupa cercetarea dosarului si solutionare pot sa il actionez eu pt. calomnie sau hartuire ?
Pentru denunt calomnios, da. Puteti sa faceti deja plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reamenajare interioara-discutii cu vecinii!! adela05 adela05 Buna ziua! Mi-am reamenajat apartamentul, moment in care am demolat anumiti pereti. Am autorizatie de construire + PV de receptie semnat cu primaria. Problema ... (vezi toată discuția)
Autodenunt cipiluca cipiluca Ros de invidie am facut denunturi calomnioase cu nume inventat la primarie inpotriva unui vecin ,a facut o actiune in constatare chemind primaria pentru a ... (vezi toată discuția)
denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)