Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Sotul a fost angajat pana pe data de 01.12.2010 sotia era trecuta in intretinere deci avea calitatea de coasigurat . De la 1 dec 2010 sotul este somer , sotia s-a imbolnavit si s-a internat pe 25.01.2011 . Sotia mai are calitate de coasigurat sau trebuie sa plateasca spitalizarea ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:38, 29 Ianuarie 2011
Casa de Asigurari de Sanatate va poate da raspunsul corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati persoane fara venituri EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost in somaj 6 luni pana in dec 2014.Incepand cu ian 2015 imi platesc asigurarea de sanatate din mana(pt ca nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat nicoletaav nicoletaav avem un salariat, a carei sotie se afla in intretinere, nu are nici un venit, este coasigurata . sotia urmeaza sa nasca; pentru spitalizare va avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sotia poate fi coasigurat daca nu a fost declarat la locul de munca al sotului elisa_simionca elisa_simionca Buna, daca sotul este angajat, iar sotia este casnica, insa sotul nu a declarat-o la locul de munca, pentru a putea fi declarata coasigurat este sau nu ... (vezi toată discuția)