Ce cod caen se trece in declaratiile si raportarile fiscale ??Cel principal ??care in cazul meu nu se exercita sau cel aferent activitatii exercitate in anul fiscal respectiv (si pe care evident il am inscris in acrul constitutiv)??
Se trece codul CAEN inscris pe certificatul de inregistrare eliberat de ORC,dar nu prea este in regula daca Dvs, ati avut o alta activitate principala chiar daca aveti si acel cod CAEN trecut in statutul societatii.
Multumesc pt raspuns, ar nu m-ati lamurit.Am inscris pe certificat de ex. obiect de activitate baruri cod caen 5630 ,dar in statul am printre altele si 4789 "comert cu aan.prin standuri.." .In fapt activitatea desfasurata este "comert cu amanuntul prin standuri......" si consider ca acest cod caen trebuie insis in declaratii si raportari financiare.Nu????
Trebuie inscris codul CAEN de pe cerificatul emis de Registrul Comertului. Am inteles ca Dvs. desfasurati o alta activitate ,care este prinsa in statutul societatii,dar nu acel cod CAEN il treceti..Mergeti la Registrul Comertului si reglementati situatia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Schimbare sau nu?!
buzurel
buna ziua, ma puteti lamuri , va rog, asupra acestor caen-uri: am desfasurat activitate in baza codului caen 4721, am renuntat pt a ma reprofila pe articole de ... (vezi toată discuția)