avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate: unde... se termina?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate: unde... se termina?

Am o casa proprietate la sat, doresc sa stiu de unde incepe si unde se termina proprietatea mea respectiv, zidul casei si spatiul pana la drumul public, cat este al meu si cat este spatiul public ? Mentionez, primaria ma obliga sa inlatur zapada sa fac curatenie precum si sa nu am nimic depozitat temporar in imediata vecinatate a zidului casei proprietate. Daca nu este proprietatea mea de ce ma obliga sa curat trotuarul, sa mentin curatenia, fiind domeniu public, fac in continuare munca voluntara?#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Curatenie in fata casei Daniel-San Daniel-San Buna ziua, As avea o intrebare.... sper ca ma puteti ajuta... In urma cu un an jumate ,am cumparat o casa intr-un sat invecinat cu orasul unde ... (vezi toată discuția)
Parcare masina in fata casei propietate personala duduelena duduelena Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca din punct de vedere al legislatiei in vigoare ma puteti ajuta cu un nr de lege in care sa gasesc atat obligatiile pe ... (vezi toată discuția)
Trotuarul: domeniu public sau nu? blackshaddow blackshaddow am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens -trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada ... (vezi toată discuția)