avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colet pierdut de firma de curierat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colet pierdut de firma de curierat

Buna ziua,

Acum mai bine de o luna am trimis un colet in strainatate, fara valoare declarata. Firma de curierat a pierdut pachetul si eu am solicitat despagubiri. Pentru despagubiri firma de curierat solicita sa mentionez punctual ce am avut in pachet si sa vin si cu facturile doveditoare. Dar eu nu mai am toate facturile. Ce pot face in aceasta situatie? Sunt obligat sa specific ce era in pachet si sa vin si cu dovezile(facturi, bonuri fiscale)? Daca nu le mai am inseamna ca nu voi primi despagubiri?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Tiberiu Savoaia , Avocat 12:57, 1 Februarie 2011
Asa este. In situatia in care nu ati asigurat trimiterea si nici nu puteti proba ce ati depus in colet, este foarte putin probabil ca veti putea primi vreo despagubire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din colet expediat prin fancourier elisg elisg Buna ziua, Problema este referitoare la un Laptop furat dintr-un colet expediat din Romania in Germania prin firma Fancourier. Datele sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial raulmotica raulmotica Buna ziua. As dori un ajutor in solutionarea unui litigiu comercial. Colaborez cu o firma de curierat. In urma unui import s-a stabilit ca dintr-un colet a ... (vezi toată discuția)