avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie de participare

Pot fi descalificat daca perioada de valabilitate a garantiei de participare la licitatie constituite este mai mare decat perioada de valabilitate solicitata in fisa de date a achizitiei?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aura calin , utilizator 12:30, 2 Februarie 2011
in niciun caz, deoarece perioada de valabilitate a garantiei de participare trebuie sa fie cel putin egala cu perioada minima minima de valabiltate a ofertei ( art. 85 lit.b din HG 925/2006), astfel cum a fost impusa de autoritatea contractanta in fisa de data a achizitiei. Faptul ca SGB -de participare a fost constituita pt o perioada mai mare decat ce s-a solicitat nu poate constitui un motiv de descalificare.

o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-fisa de date. albertoconstruct albertoconstruct Buna ziua,am participat de curand la o cerere de oferta pentru achizitie lucrari de constructii,in fisa de date pusa la dispozitie pe seap,erea trecut ca si ... (vezi toată discuția)
Modificarea oug34/2006 cu 76/2010 elisa18 elisa18 Buna ziua, Cum interpretati modificarile cu privire la obligativitatea retinerii garantiei de participare , art 43'1 alin a). \"cuantumul garantiei de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica-garantie de participare danpopovici danpopovici Buna ziua, Am participat la o licitatie publica pentru atribuirea unui contract de servicii. Autoritatea contractanta a cerut o garantie de participare in ... (vezi toată discuția)