avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Telefoane agasante de la o firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Telefoane agasante de la o firma de recuperare

Acum trei ani am facut contract pentru tel mobil si am luat un numar pe care l-a mai avut cineva pana atunci. Am tot primit mesaje de la o banca pentru a achita rate scadente, dar cum nu erau ale mele nu le-am bagat in seama. De doua saptamani insa ma tot suna o firma de recuperare credite care il cauta pe vechiul posesor al numarului. Desi le-am explicat situatia de mai multe ori firma respectiva imi tot trimite somatii prin sms si zilnic ma suna fara a vorbi nimic in schimb. Agasant!
I-as lasa sa se zbata in continuare ca pestele pe uscat daca nu ar fi stresant si pentru mine si as vrea sa stiu ce cale legala trebuie sa apuc pentru ca nu vreau sa-mi schimb numarul de telefon.
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 20:39, 3 Februarie 2011
cereti un nr de fax unde sa le trimite.ti o adresa scrisa in care le solicitati sa va lase in pace.. eventual le aratati ca dovada si o copie a contractului.
acum daca nu vreti sa aiba informatiile dvs din contract, stergeti zona cu datele respective si lasati sa se vada nr de telefon, data contractului si numele dvs.. probabil ca nu va cred. posibil sa nu fiti nevoit sa faceti asta daca le spuneti ca aveti de gand.
in rest, plangere nu prea aveti unde sa faceti si nici pt ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefon de pe cartela Miha_Ella Miha_Ella Buna ziua, cum ma pot apara de cineva care ma suna in continuu pe telefon din ratiuni de...obsesie, frustrare, amuzamentdeplasat, nu suporta sa fie ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica zuzumary zuzumary Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: in urma cu un an, am dat un anunt pe internet, postand si nr meu de telefon. (era vb de un anunt de inchiriere). ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)