avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie inventar concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie inventar concedii medicale

Imi permit sa citez un coleg de pe forum:


alexa_a
adaugat acum 33 de minute
Eu am fost astazi sa scot certificat de atestare fiscala si cei de la Directia Generala a Contribuabililor Mijlocii mi-au spus ca nu mai este nevoie ca o sa se scoata un ordin cum ca nu mai este nevoie de acel certificat, Se pregateau sa puna afis pe usa sa scape de intrebari....Este o nebuloasa totala, nu stiu unii de altii

Mai stie cineva ceva legat de asta?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 21:18, 12 Februarie 2011
@lucian_
Eu sunt din Ploiesti si ceea ce iti pot spune este ca astazi m-am interesat la Finante si mi s-a spus ca imi trebuie certificatul fiscal .
daca contributiile aflate in cont au fost achitate pana la 31.01.2011, mai tb. depusa declaratia?
Trebuieste depusa pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Scutiri de impozit pentru crescatorii de albine popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua, As dori sa stiu daca pot obtine scutirea de la plata impzitului datorat pe mijlocul de transport autopropulsat inregistrat in circulatie, care ... (vezi toată discuția)
Anunt important: anaf restrictioneaza in perioada 24-25 octombrie serviciul online prin care firmele pot accesa dosarul fiscal  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [quot][u][b]Pentru a putea asigura depunerea declaraţiilor electronice pe portalul ANAF, suntem nevoiţi să restricţionăm accesul la \"spaţiul privat al ... (vezi toată discuția)