Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Am avut termen pe data de 03.02.2011, iar ca solutie:
termen fata de cererea de amânare a judecatii formulată de debitoare 10.03.2011.
Intrebarea este :ce motiv ar avea sa amane cauza si de ce i-a dat un termen atat de lung?
Cel mai recent răspuns: misu76 , utilizator 22:57, 6 Februarie 2011
Sunt mai multe motive pentru care se poate amana o cauza, va trebui sa cititi incheierea de sedinta din 03.02.2011.
Decat atat scrie ce am spus mai sus dupa solutie.
Nu spun si motivuL

termen fata de cererea de amânare a judecatii formulată de debitoare 10.03.2011.
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2011
misu76, utilizator
urmeaza si motivarea. de acolo aflati mai multe. Incercati la arhiva instantei.
Ok.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amână cauza mariana_70 mariana_70 Bună ziua, Am avut astăzi un apel la un Tribunal Specializat iar pe portalul instantei apare doar tip soluție - \"Amana cauza\" fara a spune de ce a fost ... (vezi toată discuția)
De ce a dispus instanta amanarea cauzei? floryosman floryosman am avut un proces pentru transformarea daunelor copensatori in daune cominatori si mi sa dat solutia amanare in cauza . de ce ?am avut o cerere facuta de o ... (vezi toată discuția)
Executare masuri dispuse in proces verbal de contraventie TDorina TDorina In urma unei plangeri la OJPC ( Oficiul Judetean pentru protectia Consumatorului), acesta din urma a aplicat unei banci o sanctiune contraventionala si a ... (vezi toată discuția)