avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscris
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscris

Buna ziua,
Printr-o citatie am fost chemata in instanta in calitate de recurent, pentru "Recurs- partaj judiciar. In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa."
As dori sa aflu cum se redacteaza un astfel de inscris(daca exista un model anume) si mai ales cui trebuie adresat.
Va multumesc pentru informatie.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 20:59, 6 Februarie 2011
Din proprie experienta va indrum sa incercati sa va prezentati, mai ales ca sunteti recurenta.Nu exista un model anume, depinde de fiecare recurs, un inscris prin care sustineti si intariti , prin probe, hotararea atacata. Se poate depune la Curtea de Apel unde este recursul, sau prin Posta , cu confirmare de primire, neaparat cu numarul dosarului pe inscris.
Insa daca doriti sa amanati, nu veti putea.
Pai ... daca sunteti recurent inseamna ca e recursul declarat de dumneavoastra si, in principiu, ar trebui sa va prezentati si sa va sustineti calea de atac.
In cazul in care nu va puteti prezenta puteti formula o cerere catre presedintele Tribunalului, la care atasati eventuale inscrisuri cu care incercati sa va sustineti recursul. In acea cerere, in final, puteti solicita judecarea in lipsa dumneavoastra. Indicati in cerere numarul de dosar si termenul.
Documentatia o depuneti la arhiva instantei care v-a citat sau o trimiteti prin posta cu confirmare de primire, la adresa indicata pe citatie (stanga sus).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de motivare a recursului declarat respingerii unei cereri în încheierea de ºedinþã viktorV viktorV Am un proces început în 2011, pe rolul unei judecătorii, în aplicarea vechiului Cod de procedură civilă, pentru: constatarea existentei dreptului meu..., ... (vezi toată discuția)
Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)