avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Va multumesc pentru raspunsuri. As dori sa mai aflu daca o indreptare de eroare materiala (care s-a facut nu din vina instantei- de aceea judecatorul de caz a refuzat cererea pe care am facut-o initial, fiind nevoita sa fac deci recurs), deci: daca o astfel de corectare (a numelui unuia dintre mostenitori) se poate realiza in cadrul unui proces de partaj judiciar. Caci dna avocat pe care am consultat-o in inaintarea recursului se pare ca a ales aceasta varianta?(Asa reiese din citatia pe care am primit-o). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:57, 6 Februarie 2011
Dvs ce faceti verificati profesionalismul avocatuluiau cata carte stie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa indrepte eroarea materiala si de calcul? desirelia75 desirelia75 judecatoria emite o hotarare in care s-a strecurat o greseala materiala si de calcul.aceasta greseala apare evidentiata corect in raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa ajut instanta......intrebare: cum? anniela anniela Buna ziua, Pe scurt,proces de partaj ajuns in faza finala - hotararea succinta publicata pe internet - portalul instantelor - din care reiese o greseala de ... (vezi toată discuția)
Încheiere de rectificare la notar motivată ca eroare materială, dar prin care în realitate s-a mărit masa succesorală. pot reclama acest lucru la uniunea națională a notarilor publici? Florentina C. Florentina C. De curand s-a deschis succesiunea dupa moartea mamei. S-au impartit bunurile. Dupa o perioada aflu ca notarul alaturi de ceilalti mostenitori a facut o ... (vezi toată discuția)