Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

abonament de telefonie

Am un abonament la telefonia mobila pe numele unei societati in nume colectiv(SNC).Erau 2 asociati, iar eu eram angajat. Mi-au dat un telefon mobil pt. a tine legatura permanent. Unul dintre asociati a decedat, si conform statutului societatea s-a dizolvat, eu ramanand cu abonamentul la telefon. Vrand sa-l folosesc in continuare, deoarece numarul era cunoscut de f. multe persoane, am preferat sa-l platesac cu banii din buzunar, dar factura si acum vine tot pe numele firmei dizolvate. Doresc sa-l transfer pe numele meu (persoana fizica), dar vreau sa pastrez numarul. M-am interesat la firma, le-am explicat situatia si mi-au spus sa vin cu adresa de la firma, semnata si stampilata, altfel nu se poate. SNC-ul a fost dizolvat in 2002 si de atunci eu platesc abonamentul la tf. Stie cineva cum pot face transferul pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 14:25, 7 Februarie 2011
Cred ca trebuie sa mergeti la un magazin cu actele care atesta dizolvarea firmei si o imputernicire de a cesiona contractul facuta de mana, nu autentificata, de catre asociatul ramas la momentul dizolvarii. Si bineinteles actele Dvs : carte de identitate si act de spatiu. Sau puteti telefona la Serviciul Clienti sa va dea mai multe detalii.
O zi buna.
O dovada de la registrul comertului ca firma a fost dizolvata si lichidata se poate sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Ce acte ar fi necesare pentru ca o persoana imputernicita de catre mine sa mearga la o firma de telefonie mobila pentru a infiinta un abonament ( asta in afara ... (vezi toată discuția)
Problema cu telefonia mobila andrew1_79 andrew1_79 1.SRL cu 2 asociati- eu 25% altu 25% si al treilea 50% 2.societatea nu a avut niciodata activitate, infiintata in 2001. 3.in 2003 asociatii s-au despartit, ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator la societate in nume colectiv glider_ady glider_ady Doresc sa transfer o societate in nume colectiv unei alte persoane,care sa preia toate obligatiile firmei,inclusiv creditul la banca,mijloacele fixe,absolut ... (vezi toată discuția)