Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dupa cat timp se sterge din baza de date numele unei persoane care a fost inregistrata ca rau platnic la banci ?

Buna ziua ! O problema cu care cred ca se confrunta din ce in ce mai multa lume este aceea a neputintei platilor la banci. Am fost salariata pana in septembrie 2009 si pana atunci mi-am achitat datoriile corect. Din pacate dupa aceea din ajutorul de somaj -si mai ales dupa ce onor guvernantii noastri au diminuat cu 15 % acest ajutor de somaj am inceput sa am dificultati in a-mi plati ratele. Desi mi-as fi dorit sa nu fiu in asemenea situatii am ajuns sa fiu inregistrata pe listele negre ale bancilor ca rau platnic. Stie cineva sa-mi spuna dar la modul serios exista o anumita perioada dupa care sa apari CURAT ? Sa poti opta la o adica la un alt imprumut ? Se prescriu acele liste ? sau ramai acolo vesnic ? Multumesc pentru un eventual raspuns ! Scuze nu mi-am dat numele : Mihaela Vasilenco
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 15:24, 8 Februarie 2011
dupa 5 ani datoria se sterge din baza de date a Biroului de Credite , dar credituk respectiv va figura in jur de 7 ani in Centrala Riscurilor Bancare, ca si credit extrabilantier, sau credit investit cu formula executorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banci crinabella crinabella nu am platit rata la banca de un an.mai am un card pe care nu l-am platit de un an si jumatate.as dori sa aflu daca exista vreo banca sa imi adune toate ... (vezi toată discuția)
Card de credit-sfat anamaria1888 anamaria1888 Am avut un card de credit si am solicitat inchiderea acestuia in luna martie. 2012. Acum o luna am vrut sa-mi fac un credit pentru casa si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies din lista neagra a biroului de credit? marineursachi marineursachi am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ... (vezi toată discuția)