avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Abonament CFR gratuit pentru studenti?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Abonament CFR gratuit pentru studenti?

lucrez la CFR.Fiul meu este student si are 24 ani.
mai poate beneficia de abonament de calatorie CFR gratuit?
Cel mai recent răspuns: mitcomihai , utilizator 13:10, 25 Februarie 2011
Am si eu aceasta intrebare dar mama mea a iesit la pensie.As putea sa imi fac abonament gratuit?va rog sa imi spuna cineva!
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
Vali91, utilizator
Eu zic sa puneti intrebarea aceasta pe un forum specializat in domeniul feroviar, acolo printre membri sunt foarte multi angajati ai cailor ferate, care stiu toate amanuntele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar vreau sa stiu daca beneficiez de permise gratuite cfr ciobanuion ciobanuion ma numesc ciobanu ion si am lucrat in perioada 1978 pana in 1997 in cadrul regionalei cfr craiova ca lacatus reparatii vagoane. acum am iesit la pensie la ... (vezi toată discuția)
Permise cfr cica elena cica elena SOTUL MEU A LUCRAT 11 ANI LA CFR APOI A FOST DISPONIBILIZAT SI A LUCRAT LA ALTA UNITATE.MOMENTAN E PENSIONAR PE CAZ DE BOALA.VREAU SA VA INTREB DACA ARE ... (vezi toată discuția)
Permise calatorie cfr dai88sami dai88sami Buna ziua.Ma intereseaza care sunt documentele necesare pentru eliberarea permisului de calatorie CFR in cazul unui fost angajat CFR actualmente pensionar.Va ... (vezi toată discuția)