avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediu ingrijire copil

Daca un copil implineste varsta de 2 ani pe data de 6 martie - duminica, mama cand trebuie sa se intoarca la serviciu pe data de 4 martie sau 7 martie si unde se prevede in lege data reintoarcerii din concediul de ingrijire copil

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters184802 , utilizator 13:17, 10 Februarie 2011
Data de revenire va fi de 7 martie tinand cont ca acel concediu se incheie in weekend. Data de 6 oricum dupa cate inteleg din ce apare mai sus e ultima zi de concediu ci nu prima zi de revenire la munca.
Unde scrie in lege data revenirii din concediul de ingrijire copil?
say a scris:

Unde scrie in lege data revenirii din concediul de ingrijire copil?



Data de revenire este aceeasi cu data in care inceteaza indemnizatia aceasta fiind prezenta pe toata durata concediului de crestere copil.
Conform OUG 148/2005 Art 11 : " plata drepturilor prevazuta de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care :
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv varsta de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
b) a avut loc decesul copilului
"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare pentru concediu crestere copil Mariralu Mariralu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarele probleme si pentru a rezolva cat mai corect as dori sa stiu si parerea dvs., asadar : - am o salariata care ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu dupa concediu de maternitate de pana la 2 ani alexandraralea alexandraralea Buna seara, Pe data de 26 mai 2012 am nascut,am optat pt 2 ani de concediu,iar in mai 2014 copilul implineste 2 ani. As vrea sa stiu in ce conditii ma pot ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediou de materniatte Evelin11 Evelin11 Va rog sa imi spuneti baza legala de revenire din concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani (data nasterii copilului 15 aprilie 2010). (vezi toată discuția)