Buna ziua. Am mare nevoie de un sfat. Tribunalul judetean si Curtea de Apel constata accidentul de munca in timpul indatoririlor de serviciu si loveste cu nulitate actul viclean de demisie atribuita conform art.79(7) Cod.muncii, obligind partea pirita la plata drepturilor salariale si a tichetelor de masa, cit si la plata pe perioada incapacitatii de munca (90 zile) in cuantumul prevazut de Legea nr 346/2002 pentru accidente de munca. Mentionez ca la data de 10 septembrie 2010 Tribunalul judetean a pronuntat hotarirea definitiva si executorie, iar acasa am primit-o la 28 octombrie 2010,iar partea pirita a facut recurs, in care neaga ..., solicitind Curtii de Apel ca in final sa fiu obligat la cheltuieli de judecata si avocat ..., astfel ca la data de 11 noiembrie 2010, prin mandat postal cu aviz de primire am trimis hotarirea de la tribunalul judetean la adresa cu care administratorul societatii in cauza figureaza in registrul comertului si din care rezulta starea firmei in functiune, solicitind executarea hotaririi judecatoresti in conformitate cu art. 277 Cod.muncii. La aproximativ 13 zile mi-a fost returnata scrisoarea, avind mentiunea "au firma inchisa". La termenul de recurs din 19 ianuarie 2011 la Curtea de Apel am aratat despre cele de mai sus cit si in intimpinarea pe care am facut-o, astfel s-a aminat pronuntarea pe 26 ianuarie 2011, iar Curtea de Apel a respins recursul partii pirite, iar hotarirea devenind si irevocabila.(motivarea curtii de apel inca nu am primit-o). Mai arat ca hotarirea de la tribunalul judetean la data de 27 ianuarie 2011 i-am trimis-o si la birourile punctului de lucru "Y", (de doua ori), fiindu-mi returnata, avind mentiunea " firma mutata de la adresa", desi in realitate starea firmei este in functiune la punctul de lucru "Y" (unde am muncit pina la data accidentului de munca), acelasi fapt rezulta si din registrul comertului la data de 31 ianuarie 2011. In aceasta situatie am trimis hotarirea judecatoreasca si la adresa domiciliului procesual ales de partea pirita (avocata acestuia), care pina la data de 19 ianuarie 2011 a reprezentat partea pirita, folosindu-se de cele doua adrese , respectiv adresa din registrul comertului si adresa punctului de lucru. La punctul de lucru se desfasoara aceiasi activitate cu aceiasi muncitori (fosti colegi) si se spune ca administratorul societatii in cauza are un asociat de aproximativ un an de zile, motiv pentru care societatea are numele de "W", nume care pina la data de 31 ianuarie 2011 nu figureaza in registrul comertului, iar partea pirita in instantele de judecata s-a folosit de numele care il avea la data accidentului de munca. Daca merg pe partea cu executor judecatoresc, mi sa spus ca s-ar putea sa dureze chiar si un an de zile, asfel ca mi-a mai ramas sesizarea parchetului pentru penal conform art.277 Cod.muncii. Va rog daca exista o alta varianta si alte indrumari necesare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
rosu gheorghe , utilizator
11:37, 9 Februarie 2011