avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... durata iesire indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

durata iesire indiviziune

Buna ziua,

Mi-ati putea spune in cat timp se poate face iesirea din indiviziune a unui teren ( in vederea vanzarii) in situatia in care actele de proprietatea sunt in regula, si nu sunt alte complicatii.

Va multumesc
Daca partajul se face de comun acord cu celelalte parti procesul se va solutiona la primul termen .daca se solicita probe cu martori, interogatoriu, expertize etc. poate dura cativa ani.
daca actele le aveti in regula si mergeti intelesi in instanta , iesirea din indiviziune se face la primul termen de judecata
Daca nu exista opozitie din partea partii adverse si dosarul este complet, atunci la primul termen de judecata se va ramane in pronuntare.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune cls cls Buna ziua. Sunt unul dintre cei 3 frati mostenitori ai unui imobil. Pana in prezent, s-au facut cadastrul si intabularea imobilului, toti 3 participand si ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza eronat elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Hristos a Inviat! In procesul meu de iesire din indiviziune expertul tehnic a scris in raportul de expertiza tehnica cum ca nu aceasta este casa tatei care ... (vezi toată discuția)
Model cerere iesire din indiviziune Andrei Dina Andrei Dina ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru iesire din indiviziune? - succesiune judecatoreasca- (vezi toată discuția)