avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere apartament

Buna ziua,
Puteti sa ma jutati cu un model de contract de inchiriere apartament intre persoane fizice.
Este suficient daca inchei contractul cu chiriasul si il depun la finante sau trebuie incheiat in prezenta unui notar?
In cazul meu apartamentul pe care vreau sa-l inchiriez este in alt judet decat judetul in care am domiciliul. Unde trebuie sa-l depun la finante, in judetul in care este apartamentul pe care-l inchiriez, sau in judetul in care am domiciliul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:57, 9 Februarie 2011
Nu este nevoie sa-l autentificati la notar, este valabil ca act sub semnatura privata. La Administratia Financiara va fi nevoie si de titlul de proprietate . Se va inregistra acolo unde este situat imobilul.

Referitor la mode gasiti pe net.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Denisa Stanca, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere garsoniera - la notar sau nu ? cum ma sfatuiti ? roparo roparo Buna ziua, Vreau sa inchiriez o garsoniera proprietate cu contract. Este absolut necesar sa fie facut acesta la notariat sau se poate semna intre parti ... (vezi toată discuția)
Rog un sfat nicki nicki Fiul meu, care este plecat, m-a insarcinat sa-i inchiriez apartamentul. Am gasit pe cineva interesat, dar nu stiu cum sa procedez pentru ca totul sa fie legal. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)