avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AFLARE SENTINTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AFLARE SENTINTA

Va rog sa-mi ma ajutati in a-mi furniza detalii despre cum pot afla despre sentinta civila a unui proces care s-a finalizat acum 7 zile si despre care cunosc numarul de dosar...se poate furniza sentinta prin mijloce informatice?(email...)
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 13:56, 18 Februarie 2011
Daca procesul s-a finalizat in urma cu 7 zile sentinta nu este inca redactata. De asemenea sentinta in sine nu o veti gasi pe niciun portal. Ceea ce puteti vedea este doar dispozitivul ei, respectiv ceea ce a dispus instanta , fara motivare. Sentinta se redacteaza, in cel mai fericit caz in 30 de zile de la judecare.
puteti vedea/afla doar solutia propriu zisa pe scurt! fara sa cunoasteti si motivul pt care s-a luat decizia respectiva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)