avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru 3% la partaj locuinta !!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru 3% la partaj locuinta !!!

Va rog sa-mi spuneti daca eu fiind somera (deci beneficiez de ajutor de somaj) sunt obligata sa platesc taxa de timbru de 3% in cazul procesului de partaj a apartamentului sau as putea beneficia de o scutire de plata a acestei taxe ???
Cel mai recent răspuns: soata , utilizator 18:56, 10 Februarie 2011
aveti dreptul sa faceti o cerere de ajutor public judiciar prin care sa solicitati instantei scutirea da la plata taxei de timbru.
Sper sa-mi fie aprobata cererea . Va multumesc foarte frumos pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune salmiroxa salmiroxa Suntem 4 frati din Dorohoi, eu locuiesc in Vaslui si vreau sa deschid succsiunea , dar sunt somera cu 480ron pe luna , un alt frate in Italia aproape disparut ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru penelopa1 penelopa1 Buna seara! In mai 2009 am deschis succesiunea la tribunal, in urma mortii fratelui meu pentru apartamentul in care locuia, bun dobandit inainte de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind aplicarea legii 146/1997 Nina1 Nina1 Pentru indicarea valorii masei de impartit intr-un proces de partaj bunuri comune instanta a pus in vedere indicarea valorii pentru achitarea taxei de timbru ... (vezi toată discuția)