avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Foarte bine ai facut...
hai sa dezbatem noul articol introdus in codul de procedura civila: 278 indice 1 "Plangerea formulata impotriva solutiei de respingere dispuse de procurorul ierarhic superior este inadmisibila"
Si eu ma gandeam sa fac un nou topic dar m-am gandit ca nu da bine avatarul meu in stanga! bine ca ai facut-o tu Camicris!
phelippa a scris:

Foarte bine ai facut...
hai sa dezbatem noul articol introdus in codul de procedura civila: 278 indice 1 "Plangerea formulata impotriva solutiei de respingere dispuse de procurorul ierarhic superior este inadmisibila"

pai, au introdus in cod RIL-ul
Daca "razboinicii" nu ar mai fi bagati in seama, si-ar alege alt "teatru de operatiuni".
Asa cum am facut noi memoriu catre CSM, pentru suplimentarea locurilor si pentru organizarea unui examen in primul trimestru al anului asa au facut si presedintii de curti de apel si procurorii generali o scrisoare deschisa prin care au cerut Senatului(probabil) validarea membrilor CSM care nu sunt incompatili.
Sa speram ca va fi bine pana la urma si va incepe roata sa se invarteasca ca acum parca s-a intepenit si nimeni si nimic nu mai misca iar noi stam la fel ca si magistatii care asteapta vre-un transfer ceva......:(

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)