avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
pai singur nu vine, doar stii ca suntem lipiti
Ce viata pe judecatorii astia. Daca nu e vacanta atunci e concediu. Mugure, dar la Barlad nu e vin asa bun ca sa nu mai ma duc pina acasa :P? Oricum, eu incerc sa o dau pe Jidvei ca e mai aproape de casa ;)
Alex stii bine ca esti bine primit atat tu cat si alte persoane lipite sau dezlipite de voi.vin este foarte bun si la birlad insa imi placea cu cata grija manevra dan sacul.spor la treaba sau la concediu dupa are chef fiecare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)