Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare auto de catre Pers Juridica catre Pers Fizica

Buna ziua!

Detin o masina pe firma si as vrea sa o trec pe persoana fizica (adica pe mine - Administratorul firmei).

Puteti sa imi spuneti va rog care ar fi procedura pe care trebuie sa o urmez in acest sens?
Va trebuie factura , contract de vinzare cumparare, de regula se cere forma autentica si certificat fiscal Primarie pt.Pers.Juridica ca are toate impozitele platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica catre persoana fizica RonertN RonertN Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa vand un autovehicul proprietatea firmei, catre o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)