Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutoor

buna ziua.ma intereseaza sa stiu la cit timp se poate face un imprumut pe firma?mentionez ca acum am deschis-o,insa....nu prea sunt bani de aprovizionare.multumesc.#-o

Cel mai recent răspuns: cristinacj , utilizator 16:36, 11 Februarie 2011
Un imprumut se poate face oricand. Trebuie sa gasesti o banca care mai imprumuta si sa ai SIGUR garantii
Creditele pentru firme se acorda in functie de profitul acestora. Bancile cer o groaza de rapoarte privind profitul , creante , datorii la furnizori , balanta , bilant. La firmele la care am lucrat am intocmit dosare pt asa ceva. Poate aveti mai multe sanse la o linie de credit ( si in acest caz se cere documentatie ) dar e posibil sa-l obtineti mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate Gabytsu1991 Gabytsu1991 salut.am si eu o intrebare banala.daca imi deschid o societate srl pot face imprumut in banca pe societate? (vezi toată discuția)
Credit cu garantie imobiliara cipry_trans cipry_trans pe scurt...... am infintat o s.c. in 07.2008 activitate transport acum vreau sa fac un credit pe societate la o banca oricare , care-mi da posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Contract linie credit garantat cu fidejusiune starkrudolf starkrudolf Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale, am facut in 2008 o linie de credit fara garantii doar cu contract de fidejusiune, (doar atat se ... (vezi toată discuția)