avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP facut in Romania pentru masina inmatriculata in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP facut in Romania pentru masina inmatriculata in Spania

buna,am o masina inmatriculata in spania pe numele meu si as dori sa aflu daca pot sa-i fac itp-ul in romania si daca nu, in ce tara apropiata ma pot duce pentru a-i face itp-ul.Va multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 23:11, 15 Februarie 2011
Nu poti faci itp-ul in Romania. In schimb poti sa o matriculez fara plata de prima imatriculare dupa o calea judecatoreasca deschisa de mult in Romania pentru cei care au achizionat masini intr-o tara UE.
In toata UE, itp-ul se face doar in tara unde e inmatriculata masina.

Daca are nr de spania, il faci in Spania.
Daca are nr de bulgaria, il faci in Bulgaria.

Nu te lasa pacalit de cine iti propune un itp facut in Ro pentru nr de Spania. Ca dai banii de pomana si daca te gasesc la un control, ramai pe jos, ca nu e valabil itp-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Itp romania ContSters110392 ContSters110392 salut am si eu o intrebare se poate face itp in romania la o masina cu numere de matricula in spania...multumesc: (vezi toată discuția)
Inspectia tehnica masina in strainatate gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Ma poate scoate careva din ceata in care am intrat? Eu lucrez in Spania si am venit cu masina personala, care este inmatriculata in Romania. In ... (vezi toată discuția)