avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Vanzare site / domeniu internet pe pf sau pj?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Vanzare site / domeniu internet pe pf sau pj?

Doresc sa vand siteul meu. Am inteles ca la rotld transferul se face gratuit, neputand sa-l revand - ok. Insa, siteul va avea un pret - ma puteti ajuta cu un draft de contract?

As dori sa vand siteul pe pf desi e luat pe firma. Cum pot face trecerea de la PJ la PF ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru-Gabriel , utilizator 22:28, 19 Februarie 2011

Factura si chitanta emisa de PJ pentru PF.
Apoi faci transferul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site pe pf - il pot vinde/dona firmei mele? pokka pokka Am un site inregistrat pe numele meu (persoana fizica). Am o firma si vreau sa vand/donez siteul firmei mele. Este legal sa fac acest lucru? Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Leasing lisandraa lisandraa buna ziua problema mea este:am facut contract de leasing pe societate si acum am primit ultima factura de la rci leasing.vreau sa trec masina pe persoana ... (vezi toată discuția)
Revanzare site achitat partial ndianaz ndianaz Buna ziua! Am si eu o intrebare si nu prea stiu cui sa ma adresez. Problema este urmatoarea: (sunt P.F.A.) In luna Ianuarie a acestui an am facut un site (cu ... (vezi toată discuția)