avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112 - probleme
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112 - probleme

Ne-am lovit de urmatoarea situatie: unui angajat in concediu medical TOATA luna ianuarie trebuie sa i se plateasca niste ore suplimentare efectuate in luna decembrie. Deoarece sunt 168 de ore suspendate, la validare da eroare pe suma de 275 aferenta orelor suplimentare si pe cele din contributiile aferente tot orelor suplimentare.
Cum pot rezolva aceasta situatie?


Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 09:46, 16 Februarie 2011
Cu scuzele de rigoare ca nu pot sa raspund la intrebare, doresc sa va intreb care este baza de calcul CAS aferentă indemnizaţiilor (OUG 158/2005) - asigurat, salariul minim pe economie sau 35%din castigul mediu brut . Dumeavoastra cum ati calculat pentru concediul medical? Declaratia 112 nu ma lasa sa trec decat baza de calcul cu 35%.
Baza de calcul este 35% din 2022 impartit la zilele lucratoare din luna inmultit cu zilele de concediu medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributie pensii aferenta concediului de sarcina si lauzie mutulescul mutulescul Buna ziua, Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cu formula de calcul a cas (pensii) pentru un concediu de sarcina si lauzie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Contributii concediu medical (cod 08) pentru salariata cu contract cu timp partial paucrisgavbc paucrisgavbc Salariata cu contract 2 ore/zi cu salariu de 180 lei. Intra in concediu de sarcina si lehuzie in iulie 2011. Conform formulelor de calcul contributiile la CAS ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)