Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achiziþie directã prin seap

vă rog să mă lamuriţi şi pe mine dacă la o instituţie publică se fac numai achiziţii directe în care valoarea estimată nu depăşeşte echivalentul în lei a 15.000 euro trebuie achiziţionate produse din catalogul electronic în procent de 40% din valoarea totală a achiziţiilor efectuate în cursul anului.Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: marius323 , utilizator 21:58, 17 Februarie 2011
Da, si in cazul achizitiilor directe trebuie tinut cont de acel procent de 40%.
Succes.
Mulţumesc, si se percepe taxă anuală pentru achiziţionarea produselor electronice din catalog la achizitii directe?
se plateste taxa pentru accesarea SEAP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte dosar achizitie directa seap ionut c ionut c Buna ziua! Lucrez intr-o instutie publica si as dori sa stiu ce acte trebuie sa cuprinda dosarul unei achizitii directe pe SEAP facuta din catalogul ... (vezi toată discuția)
Contract sau seap ? ana500 ana500 Buna ziua . Vreau sa ma lamuresc si eu cu un aspect daca ma puteti ajuta . Lucrez intr-o institutie publica - o scoala . Achizitiile le facem prin SEAP ... (vezi toată discuția)
Contract prestari-servicii institutie publica - societate comerciala Bdy77 Bdy77 Buna ziua, as dori sa va intreb daca o societate comerciala doreste sa faca un contract de prestari servicii cu o institutie publica, institutia respectiva ... (vezi toată discuția)