avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare teren agricol

buna ziua as vrea sa intabulez cateva terenuri agricole in zona craiovei dar din pacate nu cunosc nici un topograf sau pe cineva serios ca sa ma ajute,pt cine ma poate ajuta imi puteti trimite un mes. privat pt. ca am vazut ca nu se pot mentiona nume multumesc mult
Cel mai recent răspuns: OMC , utilizator 10:31, 24 Februarie 2011
vedeti ca cei de la primaria din comuna au cadastristii lor cu care colaboreaza!
Incercati pe site-ul ANCPI, la sectiunea "autorizati". Aveti posibilitatea sa alegeti tipul persoanei autorizate (fizice sau juridice) si judetul din care doriti sa fie, iar rezultatul cautarii va fi o intreaga lista cu cadastristi (cu adrese, nr. de telefon, nr. si seria autorizatiei, sanctiunile aplicate in timp, etc.).
Succes!
multumesc mult am cautat pe site-ul de la ANCPI si am gasit ce cautam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret intabulare ema vintila ema vintila Cat ma costa exact intabularea unei case cu valoarea impozabila de 73080 lei? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine incheierile de carte funciara? bubu.g bubu.g Buna dimi!Dc ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt pasii de urmat in cazul in care sunt proprietar(persoana juridica SA)pe mai multe imobile si am ... (vezi toată discuția)
"persoana autorizata" in intelesul ordinului 134/2009 magdalena111 magdalena111 Cine este \\"persoana autorizata sa efectueze lucrari de cadastru\\" conform Ordinului 134/2009? Adica carei institutii ma adresez? (vezi toată discuția)