avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a doua la sudori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a doua la sudori

pentru o persoana care este sudor de meserie si normal ar beneficia de grupa adoua dar desi la utimele locuri de munca nu a fost incadrat astfel cei de facut?
ma refer la recuperarea acestei grupe deroarece meseria de sudor este o meserie toxica ,grea ...etc
Cel mai recent răspuns: turlete , utilizator 14:47, 21 Februarie 2011
De obicei meseriile aferente grupelor de munca I sau II sunt prevazute de legi speciale , contracte colective de munca, verificati daca va incadrati si daca gasiti textul legal ce vi se potriveste, urmeaza sa dati in judecata angajatorul sa va elibereze adeverinta in acest sens.
dar legea ce spune?ce meserii beneficiaza de grupa a II a ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatiilor din domeniul :toxice! helmut helmut In domeniul constructii masini exista o sectie indispensabila :Scularie,partea cea mai importanta la o firma care se si considera astfel.Din cunostintele mele ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca in agricultura mihay75 mihay75 la ce articol se gaseste meseria de sudor in agricultura din legea 50/90 pentru iesirea la pensie (vezi toată discuția)
Probleme grupa a doua de munca bvio bvio Am lucrat ca sudor 1975-2001 Nu sa operat in cartea de munca grupa. O parte dintre fostii mei colegi au luat adeverinte de gr.2 inca din anul 2000. Cei ... (vezi toată discuția)