avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare fonduri europene

buna seara, as dori sa stiu daca se finanteaza o minifabrica de bijuterii.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: baga , utilizator 23:22, 23 Februarie 2011
Un raspuns amplu, cu toate acestea nu este aplicabil prea bine intrebarii. Raspunsul se refera la un program guvernamental cu aplicabilitate ceva mai restrictiva, in timp ce intrebarea a fost despre fonduri europene. Ne prefacem ca nu remarcam ca este luat cu copy-paste integral, fara citarea sursei, probabil din ziarul Adevarul (si contravenind astfel regulilor pe care CRP le promoveaza pentru citarea din publicatii).

Legat de intrebarea initiala privind fabricarea de bijuterii, pentru a putea identifica o incadrare pe un program finantat din fonduri comunitare, ar fi necesar sa ne comunicati codul CAEN al activitatii respective si cateva detalii minimale despre amplasare si solicitant: mediu urban/rural, firma existenta (si cat de mare) sau nou infiintata.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
Holda Finance, Consultant credite si finantari
In cazul in care "minifabrica de bijuterii" la care va referiti, ar fi o microintreprindere existenta (avand activitate si inregistrand profit in ultimul an fiscal) sau firma nou-infiintata, in mediul rural, cu activitatea CAEN: 3212 - Fabricarea bijuteriilor şi articolelor similare din metale şi pietre preţioase , atunci, DA, poate fi finantata din fonduri europene, mai exact din FEADR, Masura 312.
O seara buna.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
baga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru expertizari pietre pretioase? adina.rostotchi adina.rostotchi Buna ziua, Ce cod Caen as putea sa imi autorizez pentru a efectua expertizari (in speta pentru pietre pretioase)? Multumesc. (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)