Marian Senchiu 
	    	Avocat

Marian Senchiu 
	    	Avocat	    

666. 
	    	Utilizator

666. 
	    	Utilizator	    

La instanta de fond mi-a fost admisa cererea de inmatriculare a unui auto fara plata taxei de poluare.Prefectura a depus recurs,iar la Curtea de Apel Brasov,instanta a admis recursul,astfel s-a dat o decizie irevocabila,respingandu-mi cererea.Mai pot ataca aceasta decizie?Cum?
~ final discuție ~
 bcory	                   

Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
	                    bcory	                   

Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)

marinica71	                   

am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
	                    marinica71	                   

am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)

Angela Rauta	                   

Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
	                    Angela Rauta	                   

Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 ... (vezi toată discuția)