Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Intreprindere individuala - pensionara - contributii

Sunt pensionara pentru limita de varsta si mi-am deschis o intreprindere individuala(in 21.01.2011) avand drept obiect de activitate: servicii de contabilitate. Intrebarile sunt:
-am obligatia sa platesc contributia de asiguari sociale de stat?
- am obligatia sa platesc contributia la fondul de sanatate?
- daca depun declaratie pentru asigurare concedii si indemnizatii si voi plati in consecinta cota lunara(adica 0,85%) voi beneficia de indemnizatie pentru concediul medical platita de casa de asigurari de sanatate?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal si concediul postnatal deea_nick deea_nick Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca e adevarat ca la concediul pre/postnatal ( cel de 126 zile) se calculeaza inafara salariului si veniturile din alte ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal cristian alina cristian alina se poate beneficia de postnatal in urma contractului de colaborare? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Contributii platite pentru un c.i.m. al unui angajat pensionar emaio emaio Buna ziua. As dori sa aflu ce contributii ar trebui platite pentru un C.I.M. al unui angajat care este deja pensionar pentru limita de varsta, atat angajatul ... (vezi toată discuția)