avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizii majorare salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizii majorare salar

Buna ziua,sunt asistent manager la o firma privata si am primit de la contabila statele de plata pe luna ianuarie si mi-a dat sa fac decizii de majorare salariu la toti angajatii pt ca s-au majorat salariile incepand cu 01.01.2011.intrebarea mea este in baza carei legii(act normativ)....s-au majorat salariile?puteti sa imi dati cumva un model de decizie de majorare salar?.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 24 Februarie 2011
De la 01.01.2011 s-a majorat numai salariul minim brut pe economie de la 600 lei la 670 lei.

Pentru celelalte salarii sunt doua optiuni :
1. pot fi modificate, daca nu se tine seama de sustinerea Ministerului Munci cu privire la neexistenta unui CCMN in prezent.
2. nu pot fi modificate, intrucat nu mai exista CCMN dupa sustinerea Ministerului Muncii.
Spuneti-mi va rog ce sa fac.....caci contabila a majorat salariul tuturor angajatilor nu numai celor care aveau 600 de lei....un ex,a majorat salariul unora care aveau 600 lei....le-a facut 700 lei si celorlalti de ex mie....de la 720 lei la 770 lei.Mentionez ca nu avem contract colectiv de munca. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Arion Ramona, utilizator
Poate schimba deciziile de majorare in acte aditionale ... numai pentru cei care au avut un salariu de 600 lei se pot emite decizii de majorare.
Acea contabila face ce trebuie deoarece salariul minim s-a majorat de la 01.01.2011 si daca aveti personal cu salariu minim si mergeti pe aceleasi salarii de anul trecut ,sunteti in ilegalitate!!!!!!!
Nu se poate modifica decat salariile minime de la 600 la 670 lei .. restul pot fi pastrate sau modificate prin acte aditionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Salariul minim brut morenamaria morenamaria incepand cu ian.2011 se mai depun la ITM acte aditionale cu modificarea salariului de baza la fiecare angajat ? Salariul minim brut pe tara aprobat de Executiv ... (vezi toată discuția)
Revisal mitrofan emilia mitrofan emilia buna; nu mai inteleg nimic; cum se procedeaza cu marirea de salariu de la 01.01.2011? se face decizie colectiva sau acte aditionale pentru fiecare salariat si ... (vezi toată discuția)