Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata credit

Atunci cand nu se achita creditul nici de girant...se face poprire 1/3 din salariu doar girantului sau si celui care a facut imprumutul..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 21:40, 22 Februarie 2011
Buna seara !
Procedura de executare silita va privi in primul rand bunurile / veniturile titularului imprumutului , iar in masura in care acestea sunt considerate ca fiind neindestulatoare se pot urmari veniturile girantului/ilor ...
deci intai il ia pe el la bani marunti si apoi girantul?
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala andat andat Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am un credit in derulare, girat de catre doua persoane (una decedata, una in viata). Creditul va avea in curand restanta ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn nicol-dd nicol-dd Buna ziua. Am o colega care a luat un imprumut de la C.A.R. Metropolitan iar din diverse motive nu a reusit sa plateasca trei rate. Conform contractului in ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii opriti ca girant din cauza unui rau platnic decumariana decumariana Sotul meu a girat pe fosta lui iubita, in urma cu 6 ani, pt ca aceasta sa obtina un imprumut de la un CAR. Dupa ce relatia s-a incheiat, fata a refuzat sa isi ... (vezi toată discuția)