Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salar de incadrare

Sunt si eu un bugetar cu un salar "nesimtit", pana in Decembrie aveam salar de incadrare de 731 lei la care se mai adaugau ceva sporuri si din care mi se taia 25%, din Ianuarie 2011 salarul de incadrare mi-a scazut la 630. Din cate stiu eu din Ianuarie 2011 salarul minim pe economie este de 670 lei, intrebarea mea este daca este posibil ca salarul de incadrare sa fie mai mic decat salarul minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 00:41, 24 Februarie 2011
dupa cum ati scris(fluturas) salariul brut este de 882 lei, deci mai mare decat salariu minim pe economie .
Deci salarul de incadrare poate sa fie mai mic, dar de ce a scazut de la 731 in Decembrie la 630 in Ianuarie?
ca sa primiti bani mai putini ,dar sa se incadreze in lege .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie din 01.01.2011 Raptor_40 Raptor_40 Imi desfasor activitatea la o societate comerciala, prestatoare de servicii. Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat privind salariul minim pe economie incepand cu ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie 2011 akinom0440 akinom0440 Buna ziua, stiu ca la inceputul anului 2011 salariul minim pe economie era de 670 lei si ca era in discutie sa devina 700 lei. In momentul de fata care este ... (vezi toată discuția)
Salariu Deldinik Deldinik care este salariul minim pe economie net? (vezi toată discuția)