avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobil

Se mai poate revendica o casa care a fost cumparata de chirias de la stat(de mai bine de 10 ani), proprietarul anterior fiind despagubit la plecarea in Germania?
pa daca a fost despagubit si a aceeptat suma de bani nu a acceptat implicit si renuntarea la apartament?
Fara a avea date suplimentare, eu zic ca nu, intrucat termenul de depunere a notificarilor in baza legii 10/2001 este demuuuuuuult depasit.
Kyandra a scris:

termenul de depunere a notificarilor in baza legii 10/2001 este demuuuuuuult depasit.


Intocmai. O astfel de revendicare este guvernata de efectele legii 10, iar din pacate pentru a se poate face asa ceva...termenul s-a dus de mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil legea 112 cristeo cristeo Buna ziua. As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Dorim sa cumparam un apartament. Stim despre el ca a fost achizitionat de proprietar in primii ani ... (vezi toată discuția)
Termen legea 10 playerone2006 playerone2006 buna ziua , 1.as dori sa stiu daca legea 10 privind retrocedarea terenurilor preluate abuziv inainte de 1989 mai este in vigoare ; 2. caz: familia mea a ... (vezi toată discuția)
Casa cu legea 112 teoma teoma Buna ziua veau sa cumpar o casa care a fost luata de fostul chirias prin legea 112. au trecut cei 10 ani de cand a cumparat-o, deci ar avea voie. are ... (vezi toată discuția)