avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită justitie proasta
Discuție deschisă în Executare silită

justitie proasta

va rog sa ma lamuriti cu chestia cu prescrierea dupa 3 ani.Am avut un proces ptr contestarea executari silite prin care intinata sustine ca a fost intrerupta prescriptia . VINE in instanta cu 2 martori care nu au marturisit nimic din ceva care ar putea intrerupe prescriptia nu a adus nici o chitanta prin care sa dovedeasca ca sa intrerupt presciptia si totusi judecatoarea ia dat dreptate ei .NU stiu ce sa cred dar e cusuta cu ata alba nu vi se pare?:spam:
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 17:22, 24 Februarie 2011
Putea sa dovedeasca cu martori ca a fost intrunul din cazurile de intrerupere sau suspendare a curgerii termenului de prescriptie, Dovada intreruperii termenului se poate face cu orice mijloc de proba, in functie de cauza, nu doar cu "chitanta", D-voastra daca a-ti invocat prescriptia trebuia sa veniti cu contraproba.
am inteles ca se poate cu martori dar cu un martor care sa spuna da am vazut nu numai din auzite
eu sunt convins ca dumneavoastra stiti cazul si povestiti ca si cand noi am sti de asemenea...lipsesc ...piese..si ne este greu sa ne dam seama...daca ati formula un pic mai concret...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea pensiei de urmas af50 af50 Buna ziua. Am mai scris si va multumesc pentru raspuns.Ma confrunt cu noi probleme. Oficiul Postal a refuzat categoric la cererea mea scrisa prin care am ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii grigio grigio daca o persoana vrea sa deschida un proces ptr a dovedi intreruperea unei prescripti ce dovezi trebuie sa aduca in fata instantei. Mentionez ca sulta trebuia ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - cumparare imobil cu chitanta de mana, vandut ulterior de fostul proprietar cu contract notarial mikloscsaba mikloscsaba BUNA ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra parinti mei au cumparat o casa acum 20 de ani atunci cu persoana respectiva au facut un contracat de mana din ... (vezi toată discuția)