Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

arhiva unei firme radiata

unde trebuie predata arhiva unei soc.com.care nu mai exista. Respectiva fiema a fost vanduta bucatica cu bucatica si arhiva a ramas a nimanui, ea este depozitata intr-o magazie care a apartinut acelei firme. Va rugam sa ne ajutati - cui trebuie sa i se predea arhiva, sa unde trebuie predata avand in vedere ca nimeni nu vrea sa o ia.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:22, 25 Februarie 2011
intrebati la Arhivele nationale:[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Pensie grupa 2 de munca Bradescu Eugen Bradescu Eugen Buna ziua,Am lucratca sef de ferma intr-un fost IAS, din 1979 pana in 2001,cand a fost lichidat.Am o vechime totala in munca de 37,2 ani.De la fostul IAS,am un ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl denisalacra denisalacra In cazul cesiunii partilor sociale (se vinde o soc.com.SRL) trebuie predate si toate documentele contabile de pana acum si in baza carui art.de lege? Daca ... (vezi toată discuția)