avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informatie

Am facut o plangere penala la Parchet, a fost trimisa spre cercetare la politie, unde dupa 10 luni am facut o petitie la Inspectorat si mi s-a raspuns ca dosarul a fost trimis la Parchet.
Nu trebuia ca "organul de cercetare" sa imi transmita in scris stadiul cercetarii apoi sa mearga la Parchet?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:35, 25 Februarie 2011
Parchetul va va trimite solutia acasa , nu politia .Daca dosarul merge in instanta veti primi citatie ,daca inceteaza urmarirea penala la parchet , veti primi comunicarea .E bine sa va interesati dvs.periodic si nu sa asteptati la infinit o comunicare
Interesati-va de dosar la primul grefier.Mergeti apoi in audienta la Primul procuror de sector.Trebuie sa aveti rabdare... Trec si 3 ani pana primiti un raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene parchet I.I. expert evaluator TOADER CORADO DACIAN ALIDOR I.I. expert evaluator TOADER CORADO DACIAN ALIDOR Am inaintat plangere penala catre Parchetul de pe langa Judecatoria Faget, jud. Timis in data de 06.12.2012. pentru vatamare corporala (art. 181-alin. 1) In ... (vezi toată discuția)
Dosar penal+politist si procuror care ma plimba cu zaharelul bogdanl bogdanl Am un dosar penal in care sunt inculpat. S a facut cercetarea de catre politie, am prezentat toate dovezile, au fost ascultati toti martorii iar politistul ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)