avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu am caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu am caldura

Desi nu mi se incalzeste decat caloriferul din bucatarie(coloana separata) si celelalte doar ca nu ingheata(ap 2 cam) platesc caldura ca si cei care stau cu geamurile deschise de caldura. Ce este de facut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:06, 28 Februarie 2011
Daca turul este fierbinte si caloriferul rece, de vina este caloriferul, probabil colmatat sau inchis de la robinetul blocat.

Daca si tevile sunt reci, atunci reclamati acest lucru la administrator.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
elga50, moderator
Sesizati OPC sau apelati la un specialist in certificare energetica a cladirii (detalii pe [ link extern ] ).
Pe baza raportului puteti actiona impotriva celor care v-au prejudiciat....
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic
Turul este caldut(mult spus) am chemat si administrator si pe cei de la Radet sa constate si doar au constatat...nu mi-au dat nici o solutie, nici macar Radetul. Pot face ceva macar sa nu platesc la fel ca ceilalti care beneficiaza de caldura.
Din pacate nu puteti face nimic.
Factura vine global si tot asa se si imparte, daca nu exista un aparat care sa masoare temperatura agentului termic pe fiecare teava, nu mai zic ca nu aveti repartitoare care, iata, in situatia dv. v-ar fi scutit de acesti bani platiti inutil pentru ceva pe care nu-l primiti.
Verificati situatia vecinilor racordati la acelasi tronson de instalatie
Verificati in subsolul tehnic situatia,eventual sa nu fie colmatat vreun racord
Avand in vedere ca aparatul de contorizat consum este instalat la intrarea in bloc,deoarece nu mai exista contoare montate pe tronsoane sau scari,factura de livrare agent termic este una singura ,indiferent daca agentul termic ajunge si se face simtit in toate apartamentele a caror proprietari platesc caldura facturata

Alte discuții în legătură

Golire si umplere instalatie termica pe timp de iarna irina_karina irina_karina Buna ziua! Voi incepe renovarea totala a unui apartament proaspat achizitionat care necesita imbunatatiri, igienizare totala din motive pertinente. Se vor ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Golire instalatie termica martianivan martianivan Buna ziua, M-am mutat, in urma cu 2 luni, cu chirie intr-un apartament cu 2 camere termoficat, la etajul 2. Cand a inceput sa dea caldura am ... (vezi toată discuția)