avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot obtine interdictie pentru fostul sot?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot obtine interdictie pentru fostul sot?

Am divortat din anul 2008, custodia copilului mi-a fost incredintata mie, insa, nu am reusit sa traiesc linistita din cauza fostului sot. Am parasit casa parinteasca si m-am mutat impreuna cu copilul pentru a nu mai fi aproape si a evita scandalurile provocate de el. Am zeci de reclamatii la politie.....insa nu au fost rezolvate..am stat cateva luni linistita, insa, acum iarasi au reinceput problemele. Vine face scandal, strica ce prinde si fuge. La 112 cand sun, nu pot veni daca el nu mai este acolo. Cum pot obtine o interdictie pentru a nu se mai apropia de mine? Daca o obtin, Domni de la politie se pot deplasa? Conform legilor?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 11:30, 1 Martie 2011
Nu exista legal nicio posibilitate de a se emite un ordin de restrictie pentru ca nu exista astfel de prevederi in legislatia din Romania. ;)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de curand mi-am achizitionat o locuinta. parintii ... Zooloo Zooloo Buna ziua! De curand mi-am achizitionat o locuinta. Parintii mei au dorit sa vina sa stea cu mine, desi sunt niste oameni conflictuali. Din dorinta de a-i avea ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. in urma unei casnicii de 10 ani, am decis sa ... Sea 2003 Sea 2003 Buna dimineata. In urma unei casnicii de 10 ani, am decis sa parasesc domiciliul. N am mai suportat violentele sotiei, certurile si scandalurile pe care le ... (vezi toată discuția)
Custodie copil, declaratii mincinoase. buna ziua! concubina a ... vitalsmart vitalsmart Custodie copil, declaratii mincinoase. Buna ziua! Concubina a deschis un proces pentru custodia copilului iar in declaratii a mintit ca tatal este violent ... (vezi toată discuția)